Vona Gábor: a Jobbik célja és küldetése Magyarország megmentése

|

Vona Gábor pártelnök megköszönte szimpatizánsaiknak, hogy kitartottak a párt mellett a kampányidőszakban, valamint megköszönte a részvételt mindazoknak, akik a második fordulóban is a Jobbikra szavaztak. Szerinte akik a Jobbikra szavaztak, azok a "szebb jövő" mellett tették le voksukat. Ők Magyarország "tartalékai", akik nem hajlanak semmilyen szélben sem, mindig kitartanak a párt mellett.

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke gratulált az országgyűlési választásokon elért eredményeihez Molnár Oszkárnak, aki a Jobbik támogatásával szerzett mandátumot az edelényi választókörzetben, majd gratulált a Fidesznek is.

A Fidesz-KDNP pártszövetség kétharmados eredményéről azt mondta: a Jobbik nagy veszélynek tartja, ha egy párt a saját érdekei szerint alakíthatja át az ország közjogi berendezkedését.

A Jobbik elnöke közölte: a párt a négy legsürgetőbb feladatnak az adócsökkentést, a kilakoltatások megakadályozását, a közbiztonság erősítését és az elszámoltatást tartja.

Ha ezeket elsumákolja a kormány, akkor a Jobbik minden demokratikus parlamenti és azon kívüli eszközzel rákényszeríti erre a kabinetet.

barikad.hu

Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Helyi videó

A Magyar Vértanúk Emlékművének avatása